Kukurūzų baltymai, žuvų miltai, kukurūzai, kviečiai, ryžiai, celiuliozės milteliai, kiaulienos taukai, kiaušinių milteliai, hidrolizuoti gyvūninės kilmės baltymai, mineralai, vitaminai ir mikroelementai (įskaitant chelatinius mikroelementus), bulvių baltymai, runkelių išspaudos, žuvų taukai, gysločio sėklų luobelės, jukos milteliai. Natūralūs antioksidantai (tokoferoliai ir vitaminas C).
Sudėtyje nėra dirbtinių dažiklių ar kvapiųjų medžiagų.
Maistinė medžiaga
|
Kiekis, 100 g
|
Kiekis, MJ
|
Metabolizuojama energija, kJ
|
1480
|
|
Baltymai (žalieji), g
|
31.7
|
21.4
|
Riebalai (žalieji), g
|
9.8
|
6.6
|
Angliavandeniai (NEM), g
|
39.5
|
26.6
|
Skaidulos (žaliosios), g
|
5.1
|
3.5
|
Kalcis, g
|
0.94
|
0.63
|
Fosforas, g
|
0.82
|
0.55
|
Magnis, g
|
0.070
|
0.047
|
Natris, g
|
0.45
|
0.30
|
Riebalų rūgštys Omega-3, g
|
0.55
|
0.37
|
EPA, g
|
0.13
|
0.09
|
DHA, g
|
0.16
|
0.11
|
N-3 ir n-6 santykis
|
1:3
|
1:3
|
Vanduo, g
|
7.4
|
|
Rekomenduojama dienos norma gramais
Individualūs kasdieniai poreikiai gali skirtis, priklausomai nuo veislės, aplinkos, sezono, fizinio krūvio ir kitų panašių veiksnių. Taigi, rekomenduojama nuolat stebėti gyvūno būklę ir svorį, pagal tai reguliuojant ėdalo kiekį.
Katės svoris
|
<4 mėnesių
|
4-9 mėnesių
|
9-12 mėnesių
|
kg
|
g
|
g
|
g
|
0.5
|
25-35
|
20-25
|
15-20
|
1
|
40-55
|
35-40
|
25-30
|
1.5
|
55-70
|
45-55
|
35-40
|
2
|
65-85
|
55-65
|
40-50
|
2.5
|
80-100
|
65-80
|
45-60
|
3
|
90-110
|
70-90
|
55-65
|
4
|
105-135
|
85-105
|
65-80
|
5
|
125-155
|
100-125
|
75-95
|
6
|
140-175
|
115-140
|
85-105
|
7
|
155-195
|
125-155
|
95-115
|
8
|
170-215
|
135-170
|
105-130
|
9
|
185-230
|
150-185
|
110-140
|
10
|
200-250
|
160-200
|
120-150
|